Entrevista a Més que mares


http://mesquemares.blogspot.com.es/2014/05/entrevista-neus-matamala.html



dissabte, 10 de maig de 2014

Entrevista a... Neus Matamala

La Neus Matamala es pot enorgullir de moltes coses, però ella mateixa afirma que la que més l’omple és ser mare de la Júlia i en Martí. Néta de Feliu Matamala i filla i neboda dels responsables de la papereria Stein de Girona, aquesta tècnica superior en Administració i Finances de 33 anys ha crescut en un entorn familiar que ha potenciat el seu compromís amb l’esforç, la constància i la feina i ha donat ales al seu compromís social i cultural.
Des de ben jove va estar vinculada al voluntariat social, i més endavant, ja des de Celrà –on viu amb la seva família- va entrar en el món de la política  i va arribar a ser regidora, una experiència que descriu com a “realment emotiva”, perquè “quan estimes un poble ser-ne regidora és segurament una de les millors formes de tornar-li tot el que t’ha aportat”.

El següent pas va ser col·laborar amb l’ANCentitat a la qual dedica tantes hores i idees com pot.

En l’àmbit laboral, fa anys que treballa a Incatis, una empresa que es dedica a organitzar fires i esdeveniments de diversos sectors, però especialment en el de la gastronomia. 

Com tot, la Neus viu la seva feina molt intensament: des del contacte inicial amb els clients fins a el balanç final de cada esdeveniment, està pendent de tot i vol que tot surti rodó. També gestiona les xarxes socials de cada fira, i per això s’està formant com a Community Manager. 

Pot semblar complicat compaginar la família amb la feina i el voluntariat, però la passió per tot el que fa l’ajuda... i també el fet de viure en un poble, on, segons ens explica, “tot és més fàcil, i els veïns, la família i els amics hi són sempre per ajudar-te”.

Vital, altruïsta i generosa per naturalesa, la Neus confessa que sempre havia dit que ho volia fer tot abans dels 30 anys. “I així ha estat –afirma-. Amb molt d’esforç, vaig construir una família. Amb molta paciència, vaig tenir dos fills. I amb molt d’amor, vaig escriure un llibre”. Des de Més que mares, discrepem: creiem que encara li queden moltes coses per fer, per oferir i per compartir!

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

UNITAT, polítics, UNITAT!

Carta de comiat al meu germà Miquel

NO EM PREGUNTEU MÉS