FELIÇ DIA DEL PARE, PARE.

Per tu PARE, en el teu dia, perquè avui és el dia del pare i és també el dia del teu sant. 

Aquest 19 de març el passaràs sense nosaltres, però saps que hi som, que t’enyorem i que t’estimem. 

Ets un home fort, noble com pocs, humil, generós i intel.ligent. 

Estàs fent una feina que ben pocs homes podrien i ens has demostrat, des del primer moment, que has posat les necessitats del país per davant de les teves propies, com a marit, pare, avi, amic,... i això ens omple d’orgull. 

No hi ha dia en que no et trobi a faltar, tu i jo portem anys treballant dia a dia colze a colze, i se’m fa molt dificil que no hi siguis, tu ets l’ànima i l’essència del negoci i a casa, amb els nens, la Dolors, els teus fills, germans, mare,... et trobem a faltar encara més. 

Avui participaré a una conferència en el teu honor i el de l’avi, per parlar del que heu estat capaços de fer pel país, per la nostra tan estimada Catalunya. I ho faré morta de por, vergonya, nervis,... però convençuda que ho he de fer perquè ho mereixes, perquè per mi t’ho mereixes tot pare!! 

Que passis un feliç dia del pare, a Ginebra, i no oblidis en cap moment que els teus fills estem molt orgullosos de tu i que a partir d’ara els 19 de març dels pròxims anys, valorarem encara més, tenir-te a casa!! T’estimo, t’estimem. N, L i M. 



Comentaris

  1. Enhorabona familia Matamala. Sento admiracio pel que feu i enveja de no poder estar amb vosaltres. Pero humilment us estimo amb tot el cor. Que grans sou.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltíssimes gràcies, les teves paraules acompanyen i ens fan seguir!! Salut!

      Elimina
  2. Gràcies gràcies gràcies per tot l'esforç que feu. Us estic profundament agraïda .

    ResponElimina
  3. Ja fa temps del teu escrit i ès ara quant l'he vist. Les distancias tot i no ser grans, (Sant Vicenç H.) han fet que jo ignorès que tambè ès possible tenir noticies d'un home valent com el teu pare gràcies a tù.
    La meva mès profunda admiraciò per ell o per vosaltres.
    Gràcies, Jordi M.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

UNITAT, polítics, UNITAT!

Carta de comiat al meu germà Miquel

NO EM PREGUNTEU MÉS