Deixo twitter uns dies, trista, decebuda!


Deixo twitter uns dies, trista, decebuda! 
1)El fiscal de l’Audiència Nacional ha presentat recurs contra l’arxiu de la causa oberta per encobriment contra els dos Mossos, en Josep Alay i contra el meu pare. Això vol dir, que NO pot tornar a Catalunya en mesos, potser més... Una autèntica vergonya i una autèntica hòstia per ell i per nosaltres. 
2)Esquerra no enten les meves queixes quan els demano unitat, m’ataquen sense llegir-me, m’encasellen per ser qui sóc, no escolten els seus votants o gent que com jo, hem apreciat aquest partit. Ens feu mal.
3)Ja sabem que no hi haurà un judici just, heu llegit en Cosidó i què fem? Tots a casa. No entenc com nosaltres, els catalans no estem emplaçats al carrer, indefinidament, per les nostres entitats i cdrs, no entenc perquè fem #Tortosa quan hauríem de fer un #França. 
4)En la meva humil opinió, vivim en un estat d’excepció, en Jordi Cuixart, l’Oriol,... tenen mainada molt petita... el Govern, al meu entendre, hauria de treballar de manera molt diferent, única i exclusivament per serveis mínims del país i centralitzat en ensenyar al món, a Europa i a Espanya com ens trobem, en lluitar contra aquests polítics i jutges corruptes que ens volen sentenciar. I sí, això ens pot fer perdre diners un temps, però seguir amb Espanya ens pot acabar ensorrant!!! 
5)Registreu-vos al Consell per la República. Registreu-vos a la Crida. Canvieu de companyia de telèfon, llum, gas,... quan pugueu. 
I si algun dia ens criden a defensar el nostre país, siusplau, destineu uns dies de les vostres futures vancances a gastar-los defensant Catalunya!!! Ningú a casa!!! 

Comentaris

  1. Hem de continuar lluitant y denunciant aquests miserables. No estás sola Neus. Una abraçada ben forta!!!

    ResponElimina
  2. Jo no et conec, Neus, o si, xq et llegeixo cada dia.
    I estic al teu costat.
    Em fa mal al q esteu passant.
    No podem defallir, hem de lluitar fins el final.
    T'estimo.

    ResponElimina
  3. Ànim Neus. No esteu sols. Tot acabarà caient pel seu propi pes. Molta força! Tens dret a tenir mals moments, només faltaria 💛

    ResponElimina
  4. Neus, quasi no et conec, però et sento com de la familia, també el teu pare. La teva decepció és la de molts. Pero no perquè no sortim al carrer vol dir que hem canviat el pensament. Seguim treballant, des dels barris, des de les associacions. Els partits no col.laboren. No poden o no volen.....i sense el seu posicionament, si no ens segueixen, no es poden fer grans mobilitzacions. No et preocupis. Estem am tu, estem amb el teu pare, estem amb els nostres.

    ResponElimina
  5. Tenemos el mismo pensamiento, las calles tenían que arder desde ayer con el wassap corrupto, ¿será porque somos mujeres y estamos acostumbradas a luchar?, una vergüenza que ni la CUP, ANC, OMNIUM no hayan salido a la calle, un Twitter lo hace cualquiera desde el sillón de su casa, pero te pido que sigas luchando, a todas nos cuesta seguir, endavant sempre endavant i vui veure't al Twitter seguin donan llum als ulls, una abraçada

    ResponElimina
  6. Neus,, em sap tant greu tot el que esteu vivint .. Però si deixes Twitter, encara ens trobarem més sols, d'alguna manera ets l'enllaç entre Catalunya i Bèlgica.
    Estic d'acord amb tot el que dius, jo també ho sento així, que no es fa res, el país hauria d'estar parat. Sembla que tot el que s'ha fet fins ara no serveix per res. És una llàstima. Et comprenc moltíssim i t'envio una abraçada molt i molt gran.

    ResponElimina
  7. Anims Neus!!! Ja entenc que estiguis decebuda. Som molts que estem decebuts, però a tu et toca més aprop que a d'altres i la decepció ha de ser més gran i ha de fer més de mal.

    Agafa't un descans que bé te'l mereixes per tot el que has fet. Segur que tornaràs quan et vegis de nou amb ànims, i segur que tornaràs amb més força encara!!

    Salut.

    Bernat

    ResponElimina
  8. Es vergonyos! Ens van dir que hi hauria una tardor calenta, arribara aviat l'hivern i el mes calent es a l'aiguera. Molta força i ànims, teniu molta gent del carrer al vostre costat. Jo, de moment he contribuït fen -me de la Crida i del Consell.

    ResponElimina
  9. Em sap molt de greu Neus. Després de l’alegria de fa uns dies quan semblava que quedava del tot arxivat veure ara que està ben encallat és del tot decebedor. Estic d’acord amb el que dius i molt cansada de la poca empenta que tenim i les grans contradiccions. No vull pensar que no ens mereixem la República. Una forta abraçada.

    ResponElimina
  10. Ànims Neus, no esteu sols en cap moment , quan ens diguin pararem el pais i ho farem per tots i totes. T'esperem al Twitter.

    ResponElimina
  11. No deixarem de lluitar perque tornin tots a casa, els hi debem!

    ResponElimina
  12. Crec que no fem res perquè els políticS en general ens han decebut molt.la gent del carrer no té les eines que tenen els polítics i no reben el suport ni tan sols explicacions de prrqpe ens trobem així amb un mandat democràtic molt clar i amb unes lleis que es van aprovar al parlament que ara mateix són paper mullat

    ResponElimina
  13. L'absurd de l'absurd és desobeïr unes lleis i desprès acatar-les, per tant, tens un càstig per no obeir-les. Si desobeeixes unes lleis és per emprar la teva nova legislació.Força Neus!

    ResponElimina
  14. Molts ànims Neus. A tu i a la resta de persones represaliades i familiars. Crideu i sortirem

    ResponElimina
  15. Entenc el teu desànim, no n'hi ha per més.....
    La gesta que està fent el teu pare és d'una lleitat que no hauria pas imaginar mai, d'aquesta feta sí que s'en hauria de fer un llibre, és un cas excepcional, ha de ser per força una gran persona.
    Molts estem també decebuts: pintar una entrada de casa no és violència, i així moltes altres coses.
    Una abraçada i a veure si es desperta aquest poble de veritat, amb anar a la manifestació de la Diada no n'hi ha prou! cal tirar endavant altres accions i donar suport a les persones que els protagonitzen, No dir-los que són violents!

    ResponElimina
  16. Entenc el teu desànim, no n'hi ha per més.....
    La gesta que està fent el teu pare és d'una lleitat que no hauria pas imaginar mai, d'aquesta feta sí que s'en hauria de fer un llibre, és un cas excepcional, ha de ser per força una gran persona.
    Molts estem també decebuts: pintar una entrada de casa no és violència, i així moltes altres coses.
    Una abraçada i a veure si es desperta aquest poble de veritat, amb anar a la manifestació de la Diada no n'hi ha prou! cal tirar endavant altres accions i donar suport a les persones que els protagonitzen, No dir-los que són violents!

    ResponElimina
  17. Neus,el que penses tu ho pensem molts i la decepcio es molt grand veien que ens estan acorralant i alguns politics miren de negociar el seu Status perque altra cosa no la veig en lloc,Ñ mai negociarà. Una abraçada i anims

    ResponElimina
  18. Tot el meu suport i estima, també estic decebuda de com van les coses, no se que esperem per sortir als carrers.

    ResponElimina
  19. ABSOLUTAMENT D'ACORD! i una cosa més! NO ENTENC COM NO TORNEN TOTS ELS DIPUTATS DE MADRID!!!!

    ResponElimina
  20. Neus, entenc perfectament el teu desànim. Mai us podrem agrair tot el que heu fet per l'independentisme. "Altres", no podran dir el mateix, tot el contrari, a la llarga hauran de donar moltes explicacions per les seves actituds i el seu immobilisme, de fet aquest comportament els passarà factura electoralment molt aviat. Força i molts ànims.
    Quan vulguis, saps que hi sóc.
    Pel que necessitis, saps que hi sóc.
    Per tot i més, hi sóc.

    Un petó immens!

    ResponElimina
  21. El q passa q sóm uns cagats, deixem q uns pateixin x el nostre pais p no sóm capaços de moure el cul. Creiem q tenim massa a perdre: feina, diners, temps.. i no pensem en aquells q han perdut el més important: la llibertat. Estic molt decebuda amb una part de la classe politica q no vol perdre el seu seient i estic molt decebuda amb el poble català q ens ho mirem de lluny. La única força és lacdel poble i no sabem ni x on començar. Tothom s indigna i ningú tė la força x liderar

    ResponElimina
  22. Moltes força Neus, són actes de venjança no de justicia, per desgràcia no va la cosa amb la velocitat que tots voldríem, però no podem defallir 😙😘😘😘

    ResponElimina
  23. No es només en jordi cuixart i oriol, tots els presos (segrestats) tenen fills molt petits entre ells jordi cuixart 1any/oriol 6 i 3anys/dolors neta de 3anys/Raül 10 anys, Rull 9 i 4 anys, Carme net d.1 any, apart dels adolescents. Ja sóc del consell de la República i no em quedo al sofà, qualsevol crida, sigui ANC, OMNIUM o CDR sortiu al carrer, si no per ells, per el vostre futur i el dels vostres fills, jo ho tinc clar, no vui que la meva filla petita tingui un NO futur dins Escanya, vui que tingui un FUTUR dins la República de Catalunya.

    ResponElimina
  24. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  25. Demana els diners a la famiglia Pujol.

    ResponElimina
  26. Jo al menys trobaré a faltar la teva empenta, tot i les circunstancies.
    El teu pare està fent una feina digna d'admirar, i seguirem lluitant per portarte'l a casa.
    No et desesperis, no esteu sols. Se que no es familia, pero us sentim molt aprop i ens hi deixarem la pell per tenir justicia. Molts anims.
    Paiolin.

    ResponElimina
  27. Estic totalment d'acord amb tu Neus i m'agradaria q ERC ho entengués, sempre l'he votat, però ara no ho faré. Estic molt enfadada.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

Entrades populars d'aquest blog

UNITAT, polítics, UNITAT!

Carta de comiat al meu germà Miquel

NO EM PREGUNTEU MÉS